اخبار و اعلانات

نشریه در شبکه های اجتماعی

با پیوستن نشریه به شبکه های مجازی و پیام رسان‌های ایتا و سروش، جهت دریافت جدیدترین اخبار در این کانال ها عضو شوید. پیام رسان ایتا  پیام رسان سروش

پیوستن نشریه به پایگاه آکادمیا

نشریه پژوهش های برنامه درسی به پایگاه نمایه سازی آکادمیا پیوست که در این پایگاه می توانید به ما بپیوندید.  پژوهش های برنامه درسی در آکادمیا

اسکن QR نشریه

جهت مشاهده و دریافت نشریه در دستگاه های دیگر می توانید، کد QR نشریه پژوهش های برنامه درسی را اسکن کنید.

مطالعه راهنمای نویسندگان

نویسندگان محترم، با سلام و احترام؛ به استحضار می رساند که راهنمای نویسندگان در دو بخش راهنمای فنی و راهنمای علمی تدوین شده است. همچنین در ادامه برخی نکات قابل توجه پیش از ارسال مقالات یادآوری می شود. نویسندگان محترم لطفاً قبل از ارسال مقاله حتماً 2 فرم زیر را تکمیل و در هنگام ارسال مقاله در قسمت تعهد نویسندگان ضمیمه گردد: فرم تعهد مبنی بر عدم چاپ مقاله‌ ارسال شده در مجله‌ای دیگر یا در مجموعه مقاله‌ها، سمینارها و مجامع علمی و عدم ارسال همزمان مقاله به سایر مجلات سمینارها و مجامع علمی فرم تعهد مبنی بر عدم برداشت یا کپی از آثار دیگران (سرقت ...